een dagje Biddinghuizen

3 maart 2012 door Liesbeth

Vanochtend (zaterdag 3 maart) zijn, als het goed is, acht man vertrokken richting de polder, nee die andere polder. Daar in het verre Biddinghuizen zullen zij, zonder de steun van familie en vrienden, de elementen trotseren. Zij rijden de Tocht der Tochten, ze schaatsen op de toppen van hun kunnen, zij hebben zich wekenlang alles ontzegd. En zo zijn zij vandaag in staat om deze enorme inspanning te leveren. En zij doen dit niet zo maar. Niet alleen ter meerdere eer en glorie van zichzelf, maar ook ter meerdere eer en glorie van ons aller Oldenzijl. De website beschrijver en de ijsvereniging pleiten voor een rondje vanavond voor allen die Tocht hebben volbracht.

HULDE!

biddinghuizen.jpg

Geplaatst in Algemeen nieuws, IJsvereniging

Advertenties