Over kampioenen, poedels en wat er gebeurt als je geen geduld hebt.

16 maart 2018 door Liesbeth

Tja, waar zal ik beginnen? De kampioen dan maar: Louis heeft dit jaar het beste resultaat gehaald bij de langdurige biljartcompetitie van biljartvereniging ’t Keutje. Frans heeft de barrage van Bouke gewonnen: Frans heeft de poedelprijs!

Maar hoe zat het nu met dat geduld? Dat was afgelopen week, de avond van de laatste speelronde. Die ging niet door. En waarom niet? Nou dat was omdat toen Bouke kwam er nog niemand was en hij naar Danny ging. Toen kwam Frans, en die dacht: niemand? Ik zet de verwarming uit en ga naar huis. Op de terugweg kwam hij Anton tegen, maar Frans zag het niet meer zitten om terug te gaan. Dus Anton dacht: dan maar naar huis. Bouke kwam terug, maar er was nog steeds niemand (?) dus ging maar terug naar Yes. Paul liep op zijn gemak naar het dorpshuis, maar het was donker, en ook hij draaide om. Hij was thuis toen Klaas langs zijn huis liep, richting dorpshuis. Maar het was daar donker, en hij ging dus maar terug naar Gea. En nog later fietste Louis naar het dorpshuis, en die ging dus uiteindelijk terug naar Liesbeth.

En dat is de reden waarom de competitie eigenlijk niet helemaal is gespeeld, en (sssssstttt) misschien eigenlijk wel de reden dat Louis heeft gewonnen.

Geplaatst in Algemeen nieuws

Advertenties