Culturele fietstocht op 1 september

13 mei 2018 door Liesbeth

Oosternieland heeft ons gevraagd of Oldenzijl wil deelnemen aan de culturele fietstocht op 1 september a.s., die zij samen met andere dorpen en theatergroep Opnieuw organiseert. De deelnemende dorpen zijn Oosternieland, Oudeschip, Oosteinde, Roodeschool, Eppenhuizen en Zandeweer. Het bestuur van VDO leek het leuk om hieraan mee te doen. De tocht is ongeveer 30 kilometer lang en voert door alle dorpen. In elke dorp vindt iets cultureels plaats. Wat dat is, daarover zijn we met z’n allen nog over aan het nadenken. Idee├źn en suggestie zijn welkom. Zodra meer bekend is, laten we het weten. Maar zet alvast in de agenda: 1 september van 13.00 tot 16.00 uur Culturele fietstocht, startpunt het Dorpshuis (voor Oldenzielsters)

 

Geplaatst in Activiteiten

Advertenties