niet te geloven!

16 juli 2018 door Liesbeth

Eindelijk is het zover: Eric en Gea wonen in Oldenzijl. Onderstaande brief is of wordt bij iedereen bezorgd, maar nu al te lezen op Uw website!

 

 

Hallo Buurt bewoners.

Via dit bericht willen wij jullie allen vertellen dat we na lang wachten, dinsdag 10 juli eindelijk groen licht hebben gekregen van alle organisaties. We gaan dan ook vrijdag 27 juli om 13.30 de akte laten passeren bij de Notaris. Zoals jullie misschien al hebben gezien, wonen we inmiddels al in het pand.

Dit ging allemaal onverwacht sneller als dat we hadden gedacht. We hebben met de Gemeente overeenstemming bereikt en hebben samen besloten dat we er alvast in mochten. Nadat we 27 juli gaan tekenen zullen we met de aannemer een plan opstellen qua verbouwing. Omdat de vakanties al snel in aantocht zijn, hebben we besloten om na de vakantie een avond te beleggen voor alle dorpsbewoners, en daarin zullen we jullie op de hoogte brengen van stand van zaken.

We zijn erg blij dat het gelukt is, en dat we iets moois op gaan zetten, samen met onze mensen en het dorp.  Mochten er nog vragen zijn n.a.v. deze mail kom gerust langs. De koffie staat klaar.

 

Groetjes Gea en Eric de Rover.

 

Geplaatst in Algemeen nieuws

Advertenties