Triest bericht van Gea en Eric

18 september 2018 door Liesbeth

Hallo dorpsbewoners.
Via deze mail willen wij jullie op de hoogte stellen dat Linde v/der Veen maandag 17 sept is overleden. Linde zou gaan wonen in 1 van de appartementen. Helaas is het ons niet meer gelukt om het voor haar op tijd af te krijgen. Ze heeft gelukkig nog wel kunnen genieten van een mooie vakantie 2 week geleden met haar familie. Helaas is bij thuis komst het heel erg snel berg afwaarts gegaan. We hebben in de ontmoetingsruimte van Ik en Zorg een mooie plek voor haar gemaakt. Vrijdag wordt Linde begraven in Oldenzijl. We hebben haar geen plek meer kunnen bieden, maar we kunnen haar wel een andere fijne plek geven, zodat ze toch nog dicht bij ons in de buurt blijft.

Groetjes Gea en Eric de Rover.

Geplaatst in Algemeen nieuws

Advertenties