Berichten van het bestuur

14 november 2018 door Liesbeth

Wij gaan volgende week, zaterdag 24 november, de al lang beloofde uiensoepwedstrijd houden. Wat betekent dit? Als je mee wilt doen kun je je opgeven via info@oldenzijl.nl. Maak je eigen fantastische uiensoep. De onafhankelijke jury zal de soep beoordelen, dus maak genoeg voor twee in ieder geval. Prijs is het eigenaarschap, dus GEEN wisseltrofee, van de Gouden Siepel.

Informatiebijeenkomst over het energieneutraal maken van het dorpshuis en herinriching Paaptilsterweg is op zaterdag 24 november van half vijf tot half zes (daarna dus uiensoep!)

Zaterdag 1 december: schoentje zetten voor de Sint vanaf 16:00 uur. Geef je (kind) op vòòr 25 november bij Linda 06-50231545. Zondag 2 december tussen 11:00 en 12:00 uur kun je komen kijken of er ook iets in je schoentje ligt!

Huur dorpshuis:

Er zijn vele gesprekken geweest tussen bestuur en gemeente over het kopen of huren van het dorpshuis nu de school definitief verkocht is aan Ik&Zorg. Het bestuur vond koop geen optie en dat betekent dat we het dorpshuis gaan huren. De bal ligt nu bij de gemeente om een huurovereenkomst op te stellen.

Kado ijsvereniging:

De ijsvereniging heeft vorig jaar het dorp, in de vorm van VDO, een verlichte kerstboom aangeboden. Het bestuur was hier heel blij mee, maar het bleek te HOOG gegrepen. Dus in gezamenlijk overleg, en we zijn er niet minder blij mee, is er gekozen voor een verlichte komeet.

Geplaatst in Activiteiten, Algemeen nieuws

Advertenties