Ramp tijdens kerstdiner voorkomen

24 december 2017 door Liesbeth

Ach en wee, zo’n 28 mensen waren aanwezig tijdens het kerstdiner. Overal zaten groepjes mensen, lekker aan het eten met elkaar, drinken, kletsen. En toen gebeurde de ramp: de kaasfondue was mislukt. Wederom werd de vegetarische gemeenschap van Oldenzijl getroffen. En enkel en alleen het snelle en doortastende optreden van Yo, nadat anderen elkaar alleen versteend in wanhoop hadden kunnen aankijken, voorkwam erger. Direct werd de kaasfondue omgebouwd naar een vegetarische gourmet, en iedereen was weer veilig. Voor het volgende jaar zijn preventieve maatregelen aangekondigd door Trudy: volgend jaar zal diezelfde vegetarische gemeenschap haar eigen eten gaan maken.

 

Misschien ook een leuke optie voor de vleeseters?

Met enorme dank aan Abel, Yes en Gea voor het voorwerk, Louis ook nog voor het tijdens en nawerk en Ad voor de koffie, en iedereen die zijn eigen drinken heeft ingeschonken en zijn eigen bordje naar de keuken heeft gebracht: jullie namen…. het zijn er te veel om op te noemen.

Geplaatst in Algemeen nieuws

Advertenties