nieuwe directeuren voor het Hogeland

26 maart 2018 door Liesbeth

Directeuren voor Het Hogeland bekend

Mevrouw Jojo Bottema en de heer Lex van Geffen zijn benoemd tot beoogd directeur voor de gemeente Het Hogeland. Zij vervullen deze functie vanaf de start van de nieuwe gemeente Het Hogeland op 1 januari 2019. Met deze benoeming zetten de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond een verdere stap in de richting van de nieuwe ambtelijke organisatie.

Beide beoogd directeuren hebben hun sporen reeds verdiend in onder meer de organisaties die onderdeel uit gaan maken van Het Hogeland. Jojo Bottema is op dit moment werkzaam als gemeentesecretaris van gemeente De Marne. Lex van Geffen is werkzaam als directeur van Werkplein Ability.

Samen met de onlangs benoemde beoogd gemeentesecretaris Paul van Vilsteren, vormen de beide directeuren het directieteam van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Aan het roer van deze gemeente geven zij vorm aan de visie Ruimte! en doen zij recht aan de wensen van inwoners, medewerkers, bedrijven en (maatschappelijke) organisaties.

 

Geplaatst in Algemeen nieuws, Gemeentenieuws

Advertenties