Jeu de boules, een waar kampioenschap!

31 mei 2019 door Liesbeth

Donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, en zoals (bijna) ieder jaar vonden  er weer jeu de boules wedstrijden plaats. Nu is uw vliegende reporter niet technisch, waardoor de foto’s die Yes heeft gemaakt, en die via Whats app zijn doorgestuurd door mij, nu pas beschikbaar. Met dank aan Marja:

2019 hemelvaart jeu de boules actie 1 2019 hemelvaart jeu de boules actie 2 2019 hemelvaart jeu de boules actie 3 2019 hemelvaart jeu de boules dick, dick en miep 2019 winnaars hemelvaart jeu de boules

En natuurlijk de uitslag heb ik wel!

Eerste werd het kampioensteam van Marjolijn, Dick en Dick!

Tweede het immer vrolijke en vechtend voor de winst koppel Eric en Yolande, zij moesten het met zn tweeen doen! Anton en Mark werden derde, eervol!

 

Geplaatst in Activiteiten

Advertenties