nieuwe aanbieder WMO en Jeugdwet

17 oktober 2017 door Liesbeth

Persbericht

 

Uithuizen, 16 oktober 2017

 

Nieuwe aanbieder voor WMO en jeugdwet in BMWE-gemeenten.

De gemeenten Winsum, Bedum, De Marne en Eemsmond gaan in zee met een nieuwe aanbieder op het gebied van basisondersteuning. De opdracht wordt na een openbare aanbesteding gegund aan Tinten Welzijnsgroep uit Gieten.

 

Tinten gaat voor de vier gemeenten de basisondersteuning voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet verzorgen. Dat betekent dat Tinten de belangrijkste uitvoerder wordt op het gebied van maatschappelijk werk en welzijnswerk, jongerenwerk en cliëntondersteuning. Partijen die de opdracht niet hebben gekregen kunnen tot 30 oktober bezwaar aantekenen voordat de gunning definitief is.

Geplaatst in Gemeentenieuws

Advertenties