Geen Sinterklaas……

4 december 2016 door Liesbeth

Op zaterdagavond 3 december was het best wel stil in het dorpshuis. En dat terwijl we wel in afwachting waren van het belangrijkste bezoek van het jaar: Sinterklaas! Maar die was zo verschrikkelijk druk dit jaar, dat hij niet kon komen. Maar, die Sint is toch wel errug lief, dat hij zijn vier beste Pieten had gestuurd. En die, Pieten eigen, hadden best veel moeite om het juiste draes te vinden…..

maar toen ze er eindelijk waren, toen werd het feest. Ieder kind had een eigen Piet. En voor al Finn was daar erg blij mee natuurlijk. Frank en vrij keek hij de Pieten aan, en heeft helemaal niet gehuild. Geen wonder dat hij een heel mooi kussenboekje heeft gekregen. Tess vond het wat enger dachten wij, ze heeft pas op het laatst met selfie-Piet een foto willen maken. Ze kreeg een hele mooi Barbie met lange haren, en vertelde dat achteraf dat het helemaal niet eng was geweest. Ibo kreeg een enge doos met eitjes om beestjes te laten groeien, hij snapte het wel, ik niet. En Abel wilde gelijk aan de gang met het bewerekn van de steen waar een edelsteen in was verstopt.

lieve Pieten, bedankt dat jullie er waren, we hebben Sint niet gemist!

Geplaatst in Algemeen nieuws

Advertenties