Jaarvergadering 2017

29 januari 2017 door Liesbeth

Op 27 januari was weer de algemene ledenvergadering van VDO. De vergadering begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van Ton van den Hout en mevrouw Buurma (de moeder van Sietse). Het bestuur dankte in het verslag van de secretaris de inzet van alle vrijwilligers waardoor vele grote evenementen georganiseerd konden worden. De penningmeester was er ook blij mee want hij kon ruim duizend euro op de bank zetten.

Linda en Yes traden af als bestuursleden. Zij worden opgevolgd door Paul en Martijn. Marja volgt Diane op als lid van de kascommissie. Tijdens de rondvraag werd aandacht gevraagd voor twee bijeenkomsten: een over de driehoek en een over de school. Over de school zijn al flyers in het dorp uitgedeeld.

De joker was dit jaar voor Geeske, vanwege het feit dat zij een tijdje werkelijk “onthand” is geweest door een val tijdens het dansen: een pols gekneusd, een pols gebroken.

Geeske en haar zwaarverdiende Joker 2017

Geeske en haar zwaarverdiende Joker 2017

Na de vergadering hebben we een leuk spel gespeeld. Leo en Marja hadden dat georganiseerd. We moeten raden welke plek, beest, groente het was en er een gezegde of spreekwoord over opschrijven. Het spel werd gewonnen door Lonneke.

Geplaatst in Algemeen nieuws

Advertenties